Visualisera dina idéer
031-7605400

Utbildningar

Beakta er affärsmodell för att hitta problem och/eller möjligheter i relation till marknadskonkurrensen. Behärska metoder för idégenerering och konceptskapande samt 2×2 matriser och analysverktyg för att snabbt ta optimala beslut. Läs mer >>

Bli mer effektiv i ditt arbete och bli av med tidstjuvar. Visualisera projekt och resursallokera personal och uppgifter med överskådliga planeringsverktyg, mötesmallar och Gantt-scheman. Läs mer >>

Kom igång snabbt och effektivt med MindManager. Passar enmansföretagaren eller den enskilda användaren i ett större företag. Läs mer >>

Nästa datum och anmälan:
Till datum och anmälan >>

Kontakta oss för bokning av utbildning och konsultation.Baserat på dina arbetsuppgifter kan vi erbjuda anpassade utbildningar i flera former. Ring oss och berätta vad du gör så ser vi till att du använder Mindjet MindManager i dess fulla potential.

031-760 54 00

 


Företagsutbildning

Omfattning: 1 – 1½ dagar.
Pris: Kontakta oss.
Vi besöker ert företag och håller utbildningen hos er. Första dagen går igenom grundläggande användning. Under andra dagen lyfter vi företagsspecifika frågor i relation till MindManager.

Konsultation

Pris 1 800kr/timme.
Konsultationen görs på ditt företag för ökad effektivitet och anpassas utifrån ditt specifika behov. Den läggs upp efter överenskommelse och gärna i uppstarten eller under pågående projekt för snabb effekt. Du arbetar hela tiden med ditt eget verkliga case och får stöd och utveckling med MindManager.

Online-utbildning

Omfattning: ca 1-2 timmar.
Pris 1 295kr/timme och person.
Du följer vår datorskärm via länk i realtid och kan lyssna och ställa frågor. Användbart exempelvis om arbetsgruppen är spridd på olika platser. Beställ >>


”För oss som bildjournalister räcker det inte med ett PM när vi gör vår planering. Vi behöver bilder, symboler och den överblick som man kan få i en tankekarta” – Erik Fichtelius på UR.
”Vi fick en oerhört bra start med en kurs från Realize AB som på pedagogiskt sätt tog upp hur vi kan använda MindManager inom många områden” – Maria Eriksson på Adidas Group.
”Tack för er inspirerande insats på MATIX-utbildningen 2012. Feedbacken från studenterna är mycket bra – de uppskattade ert engagemang och de verktyg som ni delade med er av.” – Björn Remneland-Wikhamn, PhD, Lektor, forskare och projektledare på Handelshögskolan i Göteborg.